Over Tritech Agri

We zijn een automatiseringsbedrijf voor de agrarische sector, gespecialiseerd in de melkveehouderij.

Wie zijn wij?

TriTech Agri is een automatiseringsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het koppelen van hardware en sofware op het melkveebedrijf.  Denk daarbij aan melkstallen, melkrobots, managment systemen, netwerken, voercomputers, camera’s en sensoren.

Sinds de overname van Roadhouse PC-Products is TriTech Agri een belangrijke speler qua innovatie en optimalisatie op het gebied van automatisering in de agrarische sector. 

Met de overname van Roadhouse PC-Products blijft ook  Benny Jaspers actief  binnen TriTech Agri. Dit betekent voor u, dat u als bestaande klant, maar natuurlijk ook als nieuwe klant in de toekomst kunt vertrouwen op zijn bewezen vakmanschap.

KLANTEN GINGEN U VOOR​
+ 1200

Wat doen wij

TriTech Agri installeert en onderhoudt computers, laptops (draadloze) netwerken, glasvezel, adsl, internet-telefonie,  bewakingssystemen en randappartuur in de melkveehouderij. In goed overleg met uw leverancier / dealer installeren en onderhouden wij tevens alle software-koppelingen tussen uw melkmachine,  melkrobot en uw management systeem. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ons team

Tom

Oprichter van TriTech Agri en verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken. 35 Jaar ervaring in  de  melkveehouderij en 26 jaar in de automatisering. Verzorgt inkoop, verkoop en planning.

Tel: 06-51 97 93 80

Benny

Field Engeneer.  Verantwoordelijk voor het installeren en verlenen van service bij onze klanten in het gehele land. Meestal op locatie, maar ook op afstand.

Tel: 06-47845372

Email: benny@tritech.nl

Jolanda

Verwerkt en controleert alle inkomende en uitgaande post en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Tel: 06-12054849

 

Partners & Netwerk

TriTech Agri heeft een nauwe samenwerking met medewerkers van diverse melkmachineleveranciers, melkrobots en managementsystemen. Hierdoor kunnen wij u snel en doeltreffend ondersteunen.

Tritech Agri

Automatiseringsbedrijf voor de agrarische sector met als specialisme de melkveehouderij.

Social Media

Nog niet beschikbaar