Onze services

Wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij kennen uw systeem én uw software!

Tritech Agri. Eén aanspreekpunt voor uw gehele automatisering.

Levering, Installlatie En Onderhoud​

We zijn gespecialiseerd in het overzetten van uw bedrijfs-software en het maken van koppeling tussen uw management systeem en de processcomputer zoals uw melkstal of melkrobot, voersystemen en sensoren.

Maatwerk Oplossingen​

Op verzoek van veehouders, lokale dealers of melkmachineorganisaties komen we regelmatig in actie om te komen tot toekomstbestendige oplossingen op maat.

Beveiliging & Backup​

Een goede beveiliging helpt mee aan de bescherming van uw gegevens en de continuïteit van uw automatisering. Backup van uw data en camera toezicht op uw erf of stal voeren wij ook uit.

Koppelingen

Wij installeren de maatwerk koppeling tussen uw melkmachine of robot en uw management systeem.

Netwerk Verbindingen

Netwerkverbindingen op het bedrijf en ook naar buiten via internet vormen de ruggengraat van de automatisering van het melkveebedrijf. Ieder vorm van verbinding kent zijn specifieke voor- en nadelen. We hebben een ruim assortiment op het gebied netwerkkabel, glasvezelverbindingen en draadloze wifi verbindingen. Hiermee is er voor vrijwel elke situatie een passende oplossing mogelijk.

PC op maat

Omdat iedere situatie anders is bouwen we computers op maat. Door ons te verdiepen in uw situatie en onze contacten met de melkmachineleveranciers weten we als geen ander hoe we de computer voor uw situatie moeten inrichten en welke aansluitingen er vereist zijn. Onze uitgebreide voorraad van pc-componenten biedt ons de mogelijkheid om uw computer binnen zeer korte tijd samen te stellen en uit te leveren.

Service op afstand

Wij verlenen onze services ook op afstand. Daardoor kunnen wij u snel en effectief helpen. Dit doen wij via internet. Hiervoor gebruiken wij het  programma Teamviewer.

Teamviewer

Om u op afstand te helpen gebruiken we  Teamviewer.

Voor elk systeem

We zijn gespecialiseerd in het overzetten van uw bedrijfs-software en het maken van koppeling met management systemen van UNIFORM-Agri en AgroVision. Daarnaast werken we o.a. met: 

Tritech Agri

Automatiseringsbedrijf voor de agrarische sector met als specialisme de melkveehouderij.

Social Media

Nog niet beschikbaar